Avaleht

Luule Komissarov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Arst
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Linda
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Ämmasoo Elgi
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Reet
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Konduktoritädi Tiiu
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Madame Lülli
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Linlane
1994 "Tulivesi " Mängufilm Piiritusekuninganna
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Laine Rosenkampf-Jägerfreund
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Pulmakleidi tellija
1990 "Miss Marpleʹi lood " Teleseriaal
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Marta
1987 "Metsluiged" Mängufilm Nõid
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Hiskare Eva
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Hotelliteenija
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Haldjas Petumeel
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Tooni

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm