Avaleht

Rein Aren

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Regina " Mängufilm Antsu isa
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Morten Kiil
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Morten Kiil
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm
1988 "Nõid " Mängufilm
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Ullise Matts
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Vootele
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Kuningas
1982 "Corrida" Mängufilm Osvald Rass
1981 "Karge meri " Mängufilm Kapten Jaak Niilus
1980 "Pulmapilt" Mängufilm Ants
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal
1977 "Meie alev" Muud liigitused Teksti lugeja
1975 "Indrek " Mängufilm Slopašev
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Major, Vanamehe isa
1971 "Metskapten " Mängufilm Klarnet
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Villem
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Haavik
1965 "Lahkumissümfoonia" Muusikafilm vürst Esterhazy
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Karl Gleiser
1963 "Jäljed " Mängufilm Robert
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Peeter Arro
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm Raul
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Ernst
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Raivo
1957 "Pöördel " Mängufilm Arno
1955 "Jahid merel " Mängufilm Juhan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm