Avaleht

Eugen Rozental

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1971 "Läbinähtud nähtamatud" Dokumentaalfilm Režissöör
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm Konsultant
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Monteerija
1968 "Inimesed sõdurisinelis " Mängufilm Monteerija
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Monteerija
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Monteerija
1964 "10 minutit Eestis" Dokumentaalfilm Režissöör
1963 "Jäljed " Mängufilm Monteerija
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Monteerija
1961 "Ühe küla mehed " Mängufilm Monteerija
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Monteerija
1958 "Esimese järgu kapten " Mängufilm Monteerija
1958 "Väikesed kompleksbrigaadid" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissööri assistent
1957 "Pöördel " Mängufilm Monteerija
1955 "Jahid merel " Mängufilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm