Avaleht

Rasmus Kaljujärv

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hölma all" Mängufilm Rauno
2018 "Pank " Teleseriaal Kolleeg bensiinijaamast
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kalev
2013 "Puberteet" Tudengifilm Pastor
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Rass
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Ohvitser
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Rass
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Thomas Adamson
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Toomas Roo
2005 "Kõrini! " Mängufilm Hunt
2005 "Malev " Mängufilm Purjus Saksa rüütel
2005 "Sagedused" Tudengifilm Oliver
2003 "Fender Bender" Mängufilm Rasmus
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Poiss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm