Avaleht

Tiit Sukk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Režissöör Paavo Kadak
2019 "Mehed" Mängufilm Tiit
2017 "Lotte lood" Teleseriaal pingviin Ruudi
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Priit
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Peeter Ingi
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Niklas Holm
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Kalev Meeker
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Renee
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kalev Meeker
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Kaitseingel
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Rätik
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Siga Voldemar (hääl)
2010 "ENSV" Teleseriaal Režissöör Paavo Kadak
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Vabrikuomanik Indrek
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Raimund Jaksi
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm (hääl)
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Hundi partner I
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Režissöör
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Väino (hääl)
Raadiolaine (hääl)
2005 "Hajameelselt abielus" Teleseriaal II Peeter
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm
2005 "Malev " Mängufilm Koopa Tark
2005 "Vennad Karusüdamed" Animafilm Vincent (hääl)
2004 "Naaber" Tudengifilm Jaan
2004 "Painaja" Tudengifilm Psühhiaater Joel
2003 "Barbarid" Animafilm (hääl)
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Renee Õispuu
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Politseiraadio hääl
2001 "Head käed" Mängufilm Arnold

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm