Avaleht

Ants Jõgi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1980 "Jõulud Vigalas " Mängufilm Isa, vanaperemees
1979 "Õpetaja" Mängufilm
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Antoni isa
1976 "Suvi " Mängufilm Vagunisaatja
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Postiljon
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Härra Saks, pandimajapidaja
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Härra Saks, pandimajapidaja
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Jakov
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Taat
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Maletaja
1968 "Mehed ei nuta" Telemängufilm
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Mees bussis
1967 "Viini postmark " Mängufilm 1. maaler
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Kõrtsikülaline
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Turbalõikaja
1963 "Jäljed " Mängufilm
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm
1962 "Väikese Illimari radadel" Dokumentaalfilm
1961 "Juhuslik kohtumine " Mängufilm
Muusikafilm
Valvur
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm
1959 "Veealused karid " Mängufilm Jakob
1957 "Pöördel " Mängufilm Tõnis
1956 "Mehed jäävad koju" Tudengifilm Postiljon
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Kohv
1951 "Valgus Koordis " Mängufilm
1935 "See on see maa, kus minu häll..." Dokumentaalfilm Talupidaja, tema vend
1924 "Mineviku varjud " Mängufilm Ullo, nõdrameelne

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm