Avaleht

Ita Ever

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Salmonid. 25 aastat hiljem " Mängufilm Ella Salmon
2019 "EnsV" Teleseriaal Meeta
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Patsient
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Andrese ema
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Helmi
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Mare
2010 "ENSV" Teleseriaal Meeta
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Lutika-Viiu
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Memm, Elviira
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Claire Zachanassian
2005 "Kõrini! " Mängufilm Ema
2005 "Surnumatja" Mängufilm Frau Elfriede
2003 "Õpetajate tuba" Teleseriaal emakeeleõpetaja Linda Järvelaid (Lepikson)
1998 "Kired" Teleseriaal Urve (Riina ema)
1995 "Cecile on surnud" Teleseriaal
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Vana naine
1995 "V.E.R.I." Teleseriaal
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Proua Kaar
1993 "Salmonid" Teleseriaal Ella Salmon
1992 "Luukas " Mängufilm Liisbet
1990 "Miss Marpleʹi lood " Teleseriaal Miss Marple
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kassitanta (hääl)
1990 "Sügis " Mängufilm Mamma Kiir
1989 "Regina " Mängufilm Gerta
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Teenijanna Hedvig
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Teenijanna Hedvig
1988 "Linn" Animafilm (hääl)
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Doktor Aimla
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Kassitanta (hääl)
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Miili

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm