Avaleht

Peeter Volkonski

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Doktor
2019 "Vahetus" Tudengifilm Šamaan
2018 "Alo" Teleseriaal
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Hinrik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Preester (Mehetapja)
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Raamatukoguhoidja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Dr Karpinski
2013 "Free Range" Mängufilm Fredi isa
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Lisa isa (hääl)
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Helilooja
2011 "Olmeheidutus" Animafilm
2011 "Rotilõks " Mängufilm Aiapanija
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Vana paadimees/jutustaja
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Kutsari sõber, vürst
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Doktor Meerpalu
2009 "Blow " Tudengifilm
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Aiapanija
2008 "Taarka " Mängufilm Preester Raag
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Lavastaja Volk
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm Stsenarist (hääl)
2007 "Must lagi" Animafilm Luulehäälutaja
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Luulehäälutaja
2001 "Sääsk ja hobune" Animafilm Dialoogi autor Jutustaja (hääl)
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal James Bratowsky
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Pudelimees
1998 "Vares ja hiired" Animafilm (hääl)
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Grigori Zinovjev
1991 "Surmatants " Mängufilm Michel Sittow
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Menahem Glikmann

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm