Avaleht

Kaido Veermäe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Mees sööklas
2017 "Perpetuum mobile ja piiritud hinged " Dokumentaalfilm Režissöör
Helioperaator
2017 "Põrgu Indias" Dokumentaalfilm Režissöör
2014 "Lained ja võnked" Dokumentaalfilm Režissöör
Idee
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Härrasmeesteklubi omanik
2011 "Idioot" Mängufilm Ganja
2011 "Rotilõks " Mängufilm Väljapressija
2010 "Taevavõti" Mängufilm
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Rein Salusoo
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Produtsent Komandör
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Paul
2003 "Viha" Mängufilm Produtsent
Režissöör
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Kliendiesindaja
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Meelis Säga
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm Mark
1995 "Ta-ram, ta-ram" Tudengifilm Depootööline
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Wikmani poiss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm