Avaleht

Viire Valdma

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Imbi
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Proua
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Silva Loorberg
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Anne (WC piletimüüja)
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kaire Saar
2010 "Ei oska filmi teha" Tudengifilm Ema
2010 "ENSV" Teleseriaal seltsimees Vokk
2010 "Jope" Tudengifilm Poemüüja
2008 "Kontrolör" Mängufilm Naine
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Liina
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Kärt
2007 "Sügisball " Mängufilm Naine orgialt II
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Teatri direktor
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Imbi
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Baaridaam
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Diana
1995 "Plekkmäe Liidi" Animafilm Ema
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Tiina Püvi
1989 "Regina " Mängufilm Liivi
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm
1988 "Vernanda" Mängufilm Linnavalitsuse valvetöötaja
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm Leesi Tulp
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Milla
1982 "Musta katuse all" Telemängufilm Lea
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Reet Pärn

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm