Avaleht

Jaan Tätte

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Meeletu " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
2005 "Piisa torn" Dokumentaalfilm Stsenarist
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Stsenarist
Dialoogi autor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Kapten
2001 "Kulg" Dokumentaalfilm Helilooja
2000 "Ärge pange kooli kinni" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1999 "Loojangule vastu" Dokumentaalfilm Helilooja
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
Roland
1999 "Saar" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Idee
1999 "Varjupaik" Dokumentaalfilm Helilooja
1996 "Imet püüdmas" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Pillimees ja laulja ööklubis
1994 "Tulivesi " Mängufilm Aleks
1993 "Suflöör " Mängufilm Martin
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Peeter
1993 "Väekargajad" Mängufilm Bengt
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Toomas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm