Avaleht

Peeter Tooming

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Salaja Saaremaale" Filmikroonika Režissöör
1992 "Salme Reegi juubel" Filmikroonika Režissöör
1992 "Shanghai küla" Filmikroonika Režissöör
1992 "Teedeehitus" Filmikroonika Režissöör
1992 "Tule mulle kellameheks" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1992 "Vainupea sadam" Filmikroonika Režissöör
1992 "Viljandi supiköök" Filmikroonika Režissöör
1992 "Viru Õlu" Filmikroonika Režissöör
1991 "Haljala kiriku ja Viru kolhoosi vastasseis" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1991 "Kulla hind" Filmikroonika Režissöör
1991 "Peldik" Filmikroonika Režissöör
1991 "Riigivanem II" Dokumentaalfilm Operaator
1991 "Risulind" Filmikroonika Režissöör
Stsenarist
Operaator
1991 "Saksi küla kirikuehitus Virumaal" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1991 "Taarausulised Viru - Nigulas" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1991 "Virulaste päevad" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1990 "Arst tuleb laevaga" Dokumentaalfilm Režissöör
1990 "Concerto Grosso" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1990 "Kangelastegu on vene keeles podvig" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Kuidas vallutada fotomaailma" Dokumentaalfilm Režissöör
1990 "Valuvesi" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Carl Orffi ooper "Kuu"" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1989 "Fotomure" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1989 "Juured" Reklaamfilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Maa ja agronoom" Reklaamfilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Tavalised lood I" Filmikroonika Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1989 "Tavalised lood II. Ubja kaevanduse ajaloost" Filmikroonika Režissöör
Stsenarist
1989 "Tavalised lood III. Ubja töölaagrist" Filmikroonika Režissöör
Stsenarist
1988 "Ärkamine " Reklaamfilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Eestimaa reostatud loodus" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm