Avaleht

Ranno Tislar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pugeja" Tudengifilm Helioperaator
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Helirežissöör platsil
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Helimonteerija
Helirežissöör platsil
2018 "Köögis" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Helioperaator
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Helioperaator
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Helioperaator
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "Pihtimus" Mängufilm Helioperaator
2016 "Kodu" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Helirežissöör
Monteerija
Helioperaator
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Helioperaator
Helirežissöör platsil
2016 "Turu majandus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Luikedeta järv ehk piknik raudteejaamas" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Vehkleja" Mängufilm Helioperaator
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Helirežissöör platsil
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Helioperaatori assistent
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Helirežissöör
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Helimonteerija
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Kelly" Dokumentaalfilm Helimonteerija
2013 "Mandariinid" Mängufilm Helioperaatori assistent
2013 "Puberteet" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm