Avaleht

Olav Ehala

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Pianist
2007 "Elulood" Dokumentaalfilm
Animafilm
Helilooja
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Helilooja
2005 "Mees animatsoonist" Dokumentaalfilm Helilooja
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Helilooja
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Helilooja
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Helilooja
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilm Helilooja
2000 "Kodanik-riigi alus" Dokumentaalfilm Helilooja
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Helilooja
2000 "Saamueli Internet" Animafilm Helilooja
1999 "Lurjus " Mängufilm Helilooja
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Helilooja
1998 "Põhjamaa metsade lapsed" Dokumentaalfilm Helilooja
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Helilooja
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Helilooja
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Helilooja
1996 "Emakala surm" Dokumentaalfilm Helilooja
1995 "1895" Animafilm Helilooja
1995 "Tallinna legendid" Animafilm Helilooja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Helilooja Pianist restoranis
1993 "Kapsapea" Animafilm Helilooja
1993 "Vene metalli ja US $ suudlus" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Helilooja
1992 "Balti armastuslood: Regina ja Sergei. Läti suvi 1991" Mängufilm Helilooja
1992 "Balti armastuslood: Vytautas ja Juozas. Leedu sügis 1991" Mängufilm Helilooja
1992 "Hotell E" Animafilm Helilooja
1991 "Ärasõit" Animafilm Helilooja
1991 "Kingikratt" Animafilm Helilooja
1991 "Päkapikupuu" Animafilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm