Avaleht

Kalev Tamm

Huviinfo

  • Filmograafia

    Nukufilmid / lühifilmid / 35mm

    1989     Roheline soov (10 min. / rež. T.Kivihall)

    1989     Noblesse Oblige (10 min. / rež. R.Heidmets)

    1989     Elu ja surm (kassett 10 min. /, rež. L.Mägedi, A.Mänd, O.Villmann)

    1990     Päkapikud piiluvad (10 min. / rež. H.Pars)

    1990     Jackpot (10 min. / rež. R.Unt, H.Volmer)

    1990     Surmamõrsjad (10 min. / rež. T.Kivihall)

    1990     Koolilood 1-4 (4x10 min. / rež. K.Kivi, A.Mänd, T.Sahkai, R.Unt)

    1991     Vennad ja õed (10 min. / rež. J.Põldma)

    1991     Kingikratt (10 min. / rež. K.Kivi)

    1991     Sokk (10 min. / rež. K.Kivi)

    1991     Päkapikupuu (rež. R.Heidmets)

    1991     Kirjutusmasinamäng (“Kirjutusmasinamäng” ja “Õhtu on õunapuu” / 10 min. / rež. T.Kivihall)

    1992     Incipit Vita Nova (10 min. / rež. H.Volmer)

    1992     Otto elu (10 min. / rež. J.Põldma)

    1992     Sprott võtmas päikest (10 min. / rež. M.Kütt)

     

    Joonisfilmid / lühifilmid / 35mm

    1992     Cool as a Cucumber. Külma kõhuga… kuid roheline (10 min. / rež. H.Mets)

    1993     Setu vurle küüsis (10 min. / rež. A. Vasar)

    1993     Eesel heliredelil (21 min. / rež. P.Pedmanson)

    1993     Talveuni (10 min. / rež. V.Uusberg)

    1994     Jaagup ja surm (10 min. / rež. H.Ernits)

    1994     Sünnipäev (10 min. / rež. J.Põldma)

    1995     Plekkmäe Liidi (16 min. / rež. M.Kütt)

    1995     Tallinna legendid (14 min. / rež. L.Lätti, H.Ernits)

    1996     1895 (30 min. / rež. P.Pärn, J.Põldma)

    1996     Gravitatsioon (9 min. / rež. P.Tender)

    1998     Bermuda (11 min. / rež. Ü.Pikkov)

    1998     Porgandite Öö (30 min. / rež. P.Pärn)

    1999     Viola (12 min. / rež. P.Tender)

    1999     Armastuse võimalikkusest (16 min. / rež. J.Põldma)

    2001     Peata ratsanik (11 min. / rež. Ü.Pikkov)

    2001     Mont Blanc (11 min. / rež. P.Tender)

    2001     Superlove (1 min. / rež. Ü.Pikkov)

    2002     Weitzenbergi tänav (11 min. / rež. K.Jancis)

    2002     Kontsert porgandipirukale (12 min. / rež. J.Põldma, H.Ernits)

    2003     Ahviaasta (12 min. / rež. Ü.Pikkov)

    2003     Karl ja Marilyn (24 min. / rež. P.Pärn)

    2006     Sõnum naabritele (11 min. / 35 mm / rež. P.Tender)

    2006     Elu maitse (11 min. / 35 mm / rež. Ü.Pikkov)

    2006     Maraton (11 min. / 35 mm / rež. K.Jancis)

    2007     Must lagi (15 min. / 35 mm / rež. H.Ernits, K.Jancis, M.Kütt, Ü.Pikkov, J.Põldma, P.Pärn, P.Tender)

    2007     Üks (5 min. / 35 mm / rež. K.Haarde)

    2007     Seinameistrid (3 min. / 35 mm / rež. E.Salmin)

    2008     Elu ilma Gabriella Ferrita (30 min. / 35 mm / rež. P.Pärn)

    2008     Dialogos (5 min. / 35 mm / rež. Ü.Pikkov)

    2008     Köögi dimensioonid (19 min. / 35 mm / rež. P.Tener)

    2009     Krokodill (17 min. / 35 mm / rež. K.Jancis)

    2009     Õhus (9 min. / 35 mm / rež. M.Klemet)

    2009     Tuukrid vihmas (16 min. / 35 mm / rež. O.Marchenko)

    2012     Vila Antropoff (13 min. / 35mm / rež. K.Jancis, V.Leschiov)

    2012     Ussinuumaja (15 min. / 35mm / rež. P.Tender)

    2013     Ada + Otto (22 min. / 35mm / rež. Ü.Pikkov)

    2013     XYZtopia (14 min. / DCP / rež. M.Klemet)

    2014     Must stsenaarium (12 min. / DCP / rež. K.Holm)

    2014     Lendurid koduteel (7 min. / DCP / rež. P.Pärn, O.Pärn)

    TV sarjad / joonisfilm

    1997     Tom ja Fluffy (13 x 5 min. / rež. J. Põldma, H. Ernits, L. Lätti)

    2000     Lotte reis Lõunamaale (13 x 5 min. / rež. H. Ernits, J. Põldma)

    2003, 2005 Frank ja Wendy (75 min. / 7 filmi x 9,5 min. / autorid P.Pärn, P.Tender, Ü.Pikkov, K.Jancis / Beta SP)

     

    Lühifilmid  / joonisfilmid / Beta SP

    2004     Easy Writer (11 min. / rež. K.Kettu)

     

    TV Specials / joonisfilm

    2001     Lepatriinude jõulud (51 min. / rež. H. Ernits, J. Põldma)

     

    Täispikk joonisfilm

    2006     Leiutajateküla Lotte (81 min. / 35mm / rež. H.Ernits, J.Põldma)

    2011     Lotte ja kuukivi saladus (75 min. / 35mm / rež. J.Põldma, H.Ernits)

    Tootmises / joonisfilm

    Alateadvuse maja (8 min. / DCP / dir. P.Tender)

    Põhjatäht (12 min. / DCP / dir. M.Klemet)

     

    Arenduses / joonisfilm

    Piano (9 min. / DCP / dir. K.Jancis)

    Munitsipaal-strippar (13 min. / DCP / T.Hotti)

    Välja müüdud (13 min. / DCP / K.Holm)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm