Avaleht

Kalev Tamm

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Neli kivi" Animafilm Produtsent
2020 "Toonekurg" Animafilm Peaprodutsent
2019 "Kosmonaut" Animafilm Produtsent
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Produtsent
2019 "Orpheus" Animafilm Produtsent
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Produtsent
2018 "Hukule määratud" Animafilm Produtsent
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm Produtsent
2016 "Fatcula" Animafilm Produtsent
2016 "Kalapüüdja naine ja karu" Animafilm Produtsent
2016 "Karu hindab pruute" Animafilm Produtsent
2016 "Karude tekkimine" Animafilm Produtsent
2016 "Kolm savipotti" Animafilm Produtsent
2016 "Kuidas jumal palus teed juhatada" Animafilm Produtsent
2016 "Kuidas üks piiga kolmele peiule mehele anti" Animafilm Produtsent
2016 "Linnugripp" Animafilm Produtsent
2016 "Mees ja naine" Animafilm Produtsent
2016 "Silmadeta jahimees" Animafilm Produtsent
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Produtsent
2016 "Taat ja memm" Animafilm Produtsent
2016 "Täismaja" Animafilm Produtsent
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Produtsent
2015 "Piano" Animafilm Produtsent
2014 "Lendurid koduteel" Animafilm Produtsent
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Produtsent
2014 "Põhjatäht" Animafilm Produtsent
2013 "Ada + Otto" Animafilm Produtsent
2013 "XYZtopia" Animafilm Produtsent
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Produtsent
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm