Avaleht

Aljona Suržikova

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Ankeet" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2017 "Kerro 40" Dokumentaalfilm Režissöör
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Aktuaalne Narva" Muud liigitused Režissöör
2016 "Tee otsing. Robert Kasemägi" Dokumentaalfilm Režissöör
2014 "Poissmees ja Volga" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Suur-Sõjamäe" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2011 "Laulev Nadežda" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Mehed" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2010 "Töölise portree" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Miss Robinson" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2007 "Meistri siluett" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Meistri siluett" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Sügisball " Mängufilm Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm