Avaleht

Rain Simmul

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Vaga vesi" Teleseriaal Harri Lepik
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Kirikuõpetaja
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Andres Peterson
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Politseinik 2
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Martin
2015 "1944" Mängufilm Prohhor Sedõhh
2015 "Vehkleja" Mängufilm episoodiline roll
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Elvis
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Kaido
2009 "Pangarööv " Mängufilm Lagle isa
2009 "Thibaut" Tudengifilm Thibaut
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Luureosakonna ülem Palo
2008 "Päev, mil ma kasvasin" Tudengifilm Isa
2006 "Meeletu " Mängufilm Toomas
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Rongijuht
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Markus
2001 "Karu süda " Mängufilm Niika/Nganassan
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Raimond Valgre
1991 "Surmatants " Mängufilm Karjus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm