Avaleht

Andres Dvinjaninov

Andres Dvinjaninov

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Produtsent
2018 "Õigus õnnele" Mängufilm
2018 "Pank " Teleseriaal Eesti Panga direktor
2017 "Litsid" Teleseriaal Härra Metsla
2017 "Sangarid " Mängufilm Hallis pintsakus mees
2011 "Viimsi saared" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Režissöör
2002 "Pro Patria ad Astra" Dokumentaalfilm Diktor
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Lavastaja
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Laur Põder

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm