Avaleht

Riina Sildos

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Mihkel " Mängufilm Kaasprodutsent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Produtsent
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Produtsent
2016 "Seneca päev" Mängufilm Kaasprodutsent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Produtsent
2014 "Ma ei tule tagasi" Mängufilm Kaasprodutsent
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm Produtsent
2013 "Kertu" Mängufilm Produtsent
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Produtsent
2011 "Hella W" Mängufilm Kaasprodutsent
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Produtsent
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Kaasprodutsent
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Produtsent
2007 "Klass " Mängufilm Produtsent
2007 "Must lagi" Animafilm Produtsent
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Produtsent
2006 "Leitnant, vonn ja Leetse mõis" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Produtsent
2006 "Veebel, vonn ja Leetse mõis" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Afganistani armid" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Produtsent
"Erik Kivisüda " Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm