Avaleht

Kai Schönberg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Monteerija
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Monteerija
1978 "Köpeniki kapten" Animafilm Monteerija
1977 "Linnutee tuuled" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Monteerija
1975 "Indrek " Mängufilm Monteerija
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Monteerija
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Monteerija
1974 "Sillerdav päev" Dokumentaalfilm
Muusikafilm
Monteerija
1973 "Hei, kelgule!" Muusikafilm Monteerija
1972 "Verekivi " Mängufilm Monteerija
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Monteerija
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Monteerija
1967 "Loodus ja inimene" Dokumentaalfilm Monteerija
1965 ""Külmale maale" võtetel" Filmikroonika Monteerija
1965 "Auhinnad filmifestivalil" Filmikroonika Monteerija
1965 "Elektroodikoksi tootmine" Filmikroonika Monteerija
1965 "Laulab Jacqueline Francois" Filmikroonika Monteerija
1965 "Meie külalisi" Filmikroonika Monteerija
1965 "Metsavaht August Rein" Filmikroonika Monteerija
1965 "Rakiste Katsetehases Pioneer" Filmikroonika Monteerija
1965 "Saku mõis" Filmikroonika Monteerija
1965 "Sõjalaevastiku veteran" Filmikroonika Monteerija
1965 "Sport. Meistrivõistlused jäähokis" Filmikroonika Monteerija
1965 "Sport. NSVL meistrivõistlused suusatamises" Filmikroonika Monteerija
1965 "Tallinna vanalinn" Filmikroonika Monteerija
1965 "Uued korterid" Filmikroonika Monteerija
1965 "Uus kool" Filmikroonika Monteerija
1964 ""Kihnu Jõnn"" Filmikroonika Monteerija
1964 "Eesti Soojuselektrijaam" Filmikroonika Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm