Avaleht

Ervin Abel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
1978 "Siin me oleme" Telemängufilm John
1976 "Suvi" Reklaamfilm Papa Kiir
1976 "Suvi " Mängufilm Papa Kiir
1973 "Veealused" Animafilm Siilik (hääl)
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Pukspuu
1971 "Noor pensionär" Telemängufilm
1971 "Putukate suvemängud" Animafilm Reporter Siki-Triki (hääl)
1969 "Kevade " Mängufilm Papa Kiir
1968 "Mehed ei nuta" Telemängufilm Abel
1967 "Viini postmark " Mängufilm Tasku, meistriabi
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Kloun
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Kraavikaevaja
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm Tommi
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Pastelli
1955 "Andruse õnn " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm