Avaleht

Salme Reek

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Kupeldaja
1993 "Suflöör " Mängufilm Salme
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Erakaupluse omanik
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Vana proua
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Vanaproua
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Perenaine
1991 "Rahu tänav" Mängufilm
1989 "Kalapäev" Tudengifilm Ema
1988 "Giordano" Tudengifilm
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Siina Aunvärk
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Siina Aunvärk
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Bertha
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Bertha
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Hoidja
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm riietaja Salme
1982 "Musta katuse all" Telemängufilm Juula
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
ajalehe toimetuses
1981 "Karge meri " Mängufilm Tuiska emand
1981 "Pisuhänd" Telemängufilm Liina, teenijanna
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Koristajatädi
1976 "Võsakurat" Tudengifilm
1975 "Jõmm" Telemängufilm Vanaeit
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Vanamutt ER ühisabist
1973 "Tavatu lugu " Mängufilm Medõde
1973 "Veealused" Animafilm Teksti lugeja Hääl animafilmis
1972 "Maaletulek " Mängufilm
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm Amanda
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Epp
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm II kolhoosnik
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Väravavalvur

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm