Avaleht

Katri Rannastu

Katri Rannastu

Katri Rannastu on sündinud 7. märtsil 1981. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1999. aastal Tallinna 49. Keskkooli. Õppis 1999–2004 Tallinna Ülikoolis ajalugu (BA), seejärel 2004 Hollandi Groningeni Riigiülikoolis kunstiajalugu ning 2004–2007 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežiid (BA). Töötanud 2007–2009 filmitootmisfirmas Vesilind OÜ režissööri, toimetaja ja monteerijana (sh filmide kõrval 2007/2008 keskkonnasaate „Tasakaal“ režissöör ja monteerija). 2008. aastal asutas produktsioonifirma Loodusfilm OÜ, kus tegutseb juhatuse liikme, režissööri, produtsendi ja monteerijana, olnud 2011–2014 projekti „Loomade ja lindude elu linnas“ projektijuht, 2011 MTÜ Looduskaamera asutaja ja juhatuse liige, 2012–2015 loodusfilmiportaali animalcity.eu looja ja toimetaja. Alates 2015. aastast Wildkino OÜ produtsent ja monteerija. ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Monteerija
Helikujundaja
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Konnade tee" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2009 "Vanamees ja põder" Tudengifilm Monteerija
Toimetaja
2008 "Lehelapse suvi" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2007 "Põhjamaa tango" Tudengifilm Režissöör
2007 "Uuestisünd" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm