Avaleht

Alo Põldmäe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Armastuse poeem" Dokumentaalfilm Konsultant
1985 "Nõukogude Eesti 1984/85. Su jõud - Eestimaa" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helilooja
1984 "Kodukotus" Dokumentaalfilm Helilooja
1983 "… ja supp on valmis õigel ajal" Dokumentaalfilm Helilooja
1982 "Luu- ja liigeseinfektsioonide ravi Arnold Seppo meetodil" Muud liigitused Helilooja
1982 "Põletushaavade ravi Arnold Seppo meetodil" Muud liigitused Helilooja
1982 "Šlaager " Mängufilm Konsultant
1982 "Üks aasta kolmesaja viiekümnest" Dokumentaalfilm Helilooja
1981 "Tartu... sügis 1980" Dokumentaalfilm Helilooja
1980 "Jaapani mere kaldal" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1980 "Jutustus nõukogude koolist" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helilooja
1980 "Kutsumus" Dokumentaalfilm Helilooja
1980 "Sõpruslinnad Tallinn - Gent" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1980 "Tallinn 80" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helilooja
1979 "Estonia-Filmist Tallinnfilmini" Filmikroonika Helilooja
1979 "Gaasi- ja naftajuhtmete ehitamine" Muud liigitused Helilooja
1979 "Kui mehed laulavad" Animafilm Toimetaja
1979 "Strateegia ja reservid" Dokumentaalfilm Helilooja
1979 "Suured pisiasjad" Dokumentaalfilm Helilooja
1979 "Tagasitulek" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helilooja
1979 "Tule süütamine" Dokumentaalfilm Helilooja
1978 "Kiitus killustikule" Dokumentaalfilm Helilooja
1978 "Paljassaarelt Piritale" Dokumentaalfilm Helilooja
1977 "Saiakäik" Dokumentaalfilm Helilooja
1977 "Sõiduauto "Žiguli" konstruktsioonilised erinevused ja tehniline teenindamine" Muud liigitused Helilooja
1977 "Tõuaretajad" Dokumentaalfilm Helilooja
1976 "Juurvilja koristusele" Muud liigitused Helikujundaja
1976 "Sportlik sajand" Dokumentaalfilm Helilooja
1976 "Võitlus joomisega" Muud liigitused Helilooja
1975 "Kevade tulek. Tartu 1975" Dokumentaalfilm Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm