Avaleht

Tiiu-Ann Pello

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sandra saab tööd" Mängufilm Kunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2018 "Mockingbird" Tudengifilm Kunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Kunstnik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kostüümikunstnik
Kostümeerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Elo" Mängufilm Kunstnik
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Kunstniku assistent
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal Kunstnik
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Kostümeerija
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Kunstnik
2013 "Puberteet" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2012 "Deemonid" Mängufilm Kunstnik
2011 "Ämblikud 4500 aastat tagasi" Tudengifilm Produtsent
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Produtsent
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Tootmisassistent
2011 "Teine pirukarööv" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2010 "Hingelt ära" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2010 "Külm on" Tudengifilm Rekvisiitor
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Produtsent
2010 "Põrgu ekspress" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2010 "Protsess" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
Öine jalutaja
Inimene kantseleikoridoris
2010 "Tantsud Linnuteele. Pildistusi Lennart Meri filmirännakutelt" Dokumentaalfilm Režissööri abi
2009 "Koolja" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2009 "Kord aastas" Tudengifilm Produtsent
Kunstnik
2009 "Krantsid" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm