Avaleht

Olger Bernadt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Alljumalad" Mängufilm Helirežissöör platsil
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Helioperaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Helirežissöör platsil
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Helirežissöör platsil
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Helioperaator
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Helirežissöör platsil
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Helioperaator
2017 "Sangarid" Mängufilm Helioperaator
2016 "Ema" Mängufilm Helioperaator
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Helioperaator
2015 "1944" Mängufilm Helioperaator
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Must alpinist" Mängufilm Helirežissöör platsil
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Helirežissöör
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2013 "Kertu" Mängufilm Helioperaator
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Helioperaator
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2012 "Deemonid" Mängufilm Helirežissöör
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Helioperaatori assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Helioperaator
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Helirežissöör
Helikujundaja
Sünkroontaustad
Helirežissöör platsil
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Sünkroontaustad
2011 "Uus Maailm" Dokumentaalfilm Poomioperaator
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
Helikujundaja
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm Helioperaator
2009 "Suits" Mängufilm Helirežissöör
2009 "Ultra Vennikased" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm