Avaleht

Laura Raud

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sinine" Mängufilm Stsenarist
2019 "Lõpp" Tudengifilm Toimetaja
Režissööri assistent
2019 "Reiv" Tudengifilm Režissööri I assistent
Stsenaariumi toimetaja
2017 "1/2 last" Tudengifilm Klapp
2017 "9mm" Tudengifilm Režissööri I assistent
Tootmiskoordinaator
2017 "Igatsused" Tudengifilm Tegevprodutsent
Režissööri I assistent
2017 "Kodutee" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Säde" Tudengifilm Stsenarist
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Stsenarist
2016 "Sirius" Tudengifilm Toimetaja
2015 "Ilmar Raag. Intervjuu" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm