Avaleht

Janeli Adermann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Epitaaf" Mängufilm
Muud liigitused
Tegevprodutsent
2021 "Sõelaga vett. Merle Karusoo " Dokumentaalfilm Helioperaator
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Tootmisassistent
2020 "Sinine" Mängufilm Tootmisassistent
2019 "Karv" Mängufilm Tootmisassistent
2019 "Lõpp" Tudengifilm Helioperaator
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Poomioperaator
2017 "9mm" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2017 "Gerassimovi naised" Dokumentaalfilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Impromptu" Tudengifilm Režissööri assistent
2017 "Olevik" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2017 "Taasta side" Tudengifilm Poomioperaator
2016 "Astrid" Tudengifilm Poomioperaator
2016 "Suveöö armastus" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Helirežissöör
2015 "Intervjuu: Heiki Ernits" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Poomioperaator
2015 "Vasakhaak" Tudengifilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm