Avaleht

Liina Paakspuu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2010 "91 kilomeetrit. Eestimaa Kroonika 2009" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Režissöör
2009 "Väikeste linnade mehed" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Režissöör
2008 "Soovide puu " Mängufilm Režissöör
2007 "Fox Season" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Toimetaja
2006 "Ettevõtja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2003 "Hüvasti igaveseks, värdjad!" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
Tegevprodutsent
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Režissööri assistent
Toitlustaja (kokk)
2001 "Urban Obsessions" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm