Avaleht

Vadim Kozlov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Õnnetused pole juhuslikud" Tudengifilm Valgusmeister
Operaatori I assistent
Klapp
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Tootmisassistent
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Režissööri II assistent
2014 "Noa" Tudengifilm Operaatori assistent
Kärumees
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Operaatori I assistent
2013 "Simulaator" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm