Avaleht

Sanna Maria Rink

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Operaatori II assistent
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Operaatori II assistent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "Homme" Tudengifilm Operaatori I assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori II assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Operaatori assistent
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "9mm" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Armastus?" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Valgustaja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valgustaja
2017 "November " Mängufilm Valgustaja
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Vormindus" Tudengifilm Operaatori I assistent
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Valgustaja
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Operaatori II assistent
2016 "Suveöö armastus" Mängufilm Operaatori assistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Valgustaja
2015 "8 kg" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Taavi Peterson - "Story of Life"" Tudengifilm Operaator
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Tootmisassistent
2014 "Kodu" Tudengifilm Operaator
2014 "Määratlemata" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Teine maailm" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Vaba" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm