Avaleht

Frank Normet

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Vennad" Tudengifilm Produtsent
Monteerija
Toimetaja
2014 "1 mm lund" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2014 "Hiis" Tudengifilm Režissööri assistent
Klapp
2014 "Töömesilased" Tudengifilm Režissöör
2012 "Tasuja" Tudengifilm Produtsent
Operaator
2011 "Mees majast" Tudengifilm Produtsent
2011 "Tehnopol - IDEA" Tudengifilm Operaatori assistent
2010 "Kullerid" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm