Avaleht

Kadi Müür

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Regina " Mängufilm Konsultant
1989 "Meister" Mängufilm Helirežissöör
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Metsluiged" Mängufilm Helirežissöör
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Helirežissöör
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Helioperaator
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Helirežissöör
1982 "Šlaager " Mängufilm Helioperaator
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Helirežissöör
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Helirežissöör
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Helirežissöör
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Helirežissöör
1978 "Navigaator Pirx " Mängufilm Helioperaator
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Helirežissöör
Helioperaator
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Helirežissöör
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Helirežissöör
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Helirežissöör
1974 "Aja rütmid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "Hõbelaev" Muusikafilm Helirežissöör
1973 "Kivi kivi peale" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "On ka niisugune elukutse" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "Tahe vastutada" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1972 "Kuidas kalamehed elavad" Muusikafilm Helirežissöör
1970 "Miks?" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1970 "Valge laev " Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm