Avaleht

Alis Mäesalu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Õiglased" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Unistus Ameerika tuurist" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Fotograaf
Operaatori assistent
Agent Tracy
2019 "Monument vanaemale" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Operaatori assistent
2019 "Uued algused" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Operaator
2018 "Paljas Porgand. Life Update" Tudengifilm Operaator
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Operaator
Valgusmeister
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissööri I assistent
Valgustaja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Operaatori I assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Valgustaja
2013 "Free Range" Mängufilm Operaatori II assistent
Klapp
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Operaator
2013 "Vette sündinud" Tudengifilm Värvimääraja
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Valgustaja
2012 "Püha kohv!" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2012 "Sein" Tudengifilm Operaator
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Operaator
Valgusmeister
2011 "Ainult meie kolm" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Valgustaja
2011 "Suurte meeste mängud" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Tolmutu" Tudengifilm Operaator
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Valgustaja
2010 "Külm on" Tudengifilm Režissööri assistent
2010 "Nüüd" Tudengifilm Valgusmeister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm