Avaleht

Kalev Smidt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Maakohus" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2018 "Marta" Tudengifilm Toimetaja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2017 "Säde" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Arst
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Produtsent Komtuur
2015 "Kui sa teda kohtad" Tudengifilm Režissööri I assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Produtsent
Režissööri I assistent
Politsei #2
2014 "Disainimajakas" Tudengifilm Produtsent
Režissööri I assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Error" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Ülemiste Vanake" Tudengifilm Produtsent
Klapp
Režissööri I assistent
Jutustaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tõus ja Mõõn" Tudengifilm Produtsent
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "Külaline" Tudengifilm Autojuht
2013 "Mai" Mängufilm Autojuht
2013 "Mask" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Politseinik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm