Avaleht

Ell Mikk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Värvija
2019 "Orpheus" Animafilm Värvija
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Värvija
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Liikumisproovide operaator
Faasivärvija
2016 "Täismaja" Animafilm Värvija
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Värvija
Liikumisproovide operaator
2015 "Piano" Animafilm Värvija
Liikumisproovide operaator
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Värvija
Liikumisproovide operaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Liikumisproovide operaator
Värvija
2013 "Ada + Otto" Animafilm Liikumisproovide operaator
2013 "XYZtopia" Animafilm Liikumisproovide operaator
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Liikumisproovide operaator
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Liikumisproovide operaator
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Liikumisproovide operaator
2009 "Krokodill" Animafilm Liikumisproovide operaator
2009 "Õhus" Animafilm Liikumisproovide operaator
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Liikumisproovide operaator
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Liikumisproovide operaator
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Must lagi" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Seinameistrid" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Taimne direktor" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Tuled öös" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Üks" Animafilm Liikumisproovide operaator
2007 "Viimane sigaret" Animafilm Liikumisproovide operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm