Avaleht

Margit Maran

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Toimetaja
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2010 "Üheksavägised" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2007 "Põdra kuningriik" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2004 "Sundasunik" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Reekviem laululuigele" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Pesupäev ehk väike linnuaabits" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Terra silvestris" Populaarteaduslik film Monteerija
2000 "Ööbiku saladus" Dokumentaalfilm Monteerija
1997 "Eestimaa loodus" Dokumentaalfilm Monteerija
1997 "Toonela lind. Must-toonekurg" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Maailm nagu muster" Dokumentaalfilm Monteerija
1995 "Elu sinu ümber" Dokumentaalfilm Monteerija
1995 "McCulloc" Tudengifilm Režissööri assistent
1994 "Kandlekuusk" Dokumentaalfilm Monteerija
1994 "Tallinna kummitusmajad" Dokumentaalfilm Monteerija
1994 "Vabandage, ma monteerisin teiega" Dokumentaalfilm Monteerija
1993 "Operatsioon "Lagrits"" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Ma tahaksin kodus olla …" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Palveveskid pöörlevad" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm Monteerija
1991 "Inimene ja koduloom" Dokumentaalfilm Monteerija
1991 "Lend Singapuri" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Kalm" Dokumentaalfilm Monteerija
1989 "Jüri Arrak" Dokumentaalfilm Monteerija
1989 "Missa" Muusikafilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm