Avaleht

Heino Mandri

Avaleht

Heino Mandri

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
1991 "Surmatants " Mängufilm Lübecki linnapea
1989 "Pahupidi" Mängufilm Peeter
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Aslaksen
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Aslaksen
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Mardi isa
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Kirjutaja Magnus
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Kirjutaja Magnusson
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Mats Aniluik
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Onu Raul
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Sõjakohtu esimees
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Manfred Pesentack
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Boss
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Sõjalaeva kapten
1982 "Põhjavaim" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Jaan Poska, Ajutise Valitsuse Eestimaa kubermangu komissar
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Jaan Poska, Ajutise Valitsuse Eestimaa kubermangu komissar
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Lembit
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm I direktor
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Moorits
1977 "Reigi õpetaja " Mängufilm Kohtunik
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Professor Talvik
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Mart
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Jürla
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Jürla
1975 "Indrek " Mängufilm Timusk
1974 "Inimeste maja" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1974 "Punane viiul " Mängufilm
1973 "Raamaturiik" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1973 "Tuli öös " Mängufilm Velirand

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm