Avaleht

Liisa-Chrislin Saleh

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Cerberus" Mängufilm Kostüümikunstnik
2019 "Uued algused" Mängufilm Jumestuskunstnik
2017 "Merivälja" Teleseriaal Tshikiita
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal Grimeerija
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Grimeerija
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Grimeerija
2013 "Zebra Island - Everything Might" Tudengifilm Grimeerija
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Grimeerija
2012 "Renessanss" Tudengifilm Jumestuskunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm