Avaleht

Andres Maimik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Produtsent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Margus
2015 "Põranda all" Dokumentaalfilm Stsenarist
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
Monteerija
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Režissöör filmivõtetel
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Produtsent
Toimetaja
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Hambaravi juhataja
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Politseinik
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Andres
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
Andres Maimik
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Kuku: Mina jään ellu" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2010 "Bluus ja hing" Tudengifilm Stsenarist
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Stsenarist
Dialoogi autor
2010 "Taevalaul" Animafilm Postiljoni kandidaat
2010 "Tsirkusetuur" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Vanad kalad" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Kontrolör
2008 "Radikaal" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Baarmen
2006 "Müümise kunst" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
2006 "Tabamata ime" Mängufilm Režissöör
2004 "Igavene naeratus" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm