Avaleht

Ivi Lüllmaa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Tallinna ajaloost" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1992 "Tule mulle kellameheks" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Põlev kivi" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1991 "Riigivanem I" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Riigivanem II" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Suvesõda" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Katõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Kolmkümmend aastat hiljem" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Miss Saaremaa" Dokumentaalfilm Direktor
1988 "Ajaloo eksam" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Fotoaparaat Helikon-3" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Meenutus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Mehstroimaš" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1987 "Metsa taastamisraie" Muud liigitused Direktor
1987 "Moskva uudised" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Haigete kodune hooldamine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1986 "Polüvinüülkloriidist saapad" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Süntesaator Junost-21-string" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Veini süü" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1985 "Nõukogude Eesti 1984/85. Su jõud - Eestimaa" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1985 "Pingeregulaator Šeksna" Reklaamfilm
Muud liigitused
Direktor
1985 "Väljak" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "29 minutit Ülo Õunaga" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Jääteed" Muud liigitused Direktor
1984 "Kodukotus" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Mängutoos Manilaiul" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Mitme kandiga Õun" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Kodulinna head vaimud" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Minu raamat" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Puitlaastud väheväärtuslikust lehtpuidust" Muud liigitused Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm