Avaleht

Ivan Panasjuk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Uue ajastu kunstnik Edith Karlson" Dokumentaalfilm Lisavõtete operaator
2020 "Ankeet" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Kerro 40" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Päev jääl" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2011 "Lo(o)tus sureb viimasena" Tudengifilm Operaatori I assistent
2010 "Kodus" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2010 "Tallinna sümfoonia" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2010 "Trammlinn" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm