Avaleht

Tiina Lokk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Toimetaja
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Toimetaja
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Toimetaja
2009 "Buratino" Mängufilm Produtsent
Toimetaja
2008 "Taarka " Mängufilm Toimetaja
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Toimetaja
2005 "Mis värvi on armastus?" Tudengifilm Toimetaja
2004 "Kasvamise aeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
Idee
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Konsultant
1998 "Kired" Teleseriaal Toimetaja
1996 "Tuulealused 1" Dokumentaalfilm Tegevprodutsent
1996 "Tuulealused 2" Dokumentaalfilm Tootmisjuht
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Konsultant
1989 "Äratus " Mängufilm Toimetaja
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Toimetaja
1989 "Mardipäev " Mängufilm Toimetaja
1989 "Meister" Mängufilm Toimetaja
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Toimetaja
1989 "Regina " Mängufilm Toimetaja
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Toimetaja
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Toimetaja
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Toimetaja
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Toimetaja
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Toimetaja
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Toimetaja
1985 "Aken" Dokumentaalfilm Stsenarist
1985 "Maestro" Dokumentaalfilm Stsenarist
1984 "Kõige ilusam" Dokumentaalfilm Stsenarist
1984 "Reekviem " Mängufilm Toimetaja
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm