Avaleht

Hannes Lintrop

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Estonia" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2003 "Valge tee" Dokumentaalfilm Produtsent
2002 "Läbi pimeduse" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2000 "Meie" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Palangi" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1996 "Turvalisuse illusioon" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1994 "Eestlaste elu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Ring" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Tootmisjuht
1992 "Karistus" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1990 "Dzässi ja bluusi päevad Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1990 "Eesti Kongressi valimispunkt Hagudis" Filmikroonika Režissöör
1990 "Eesti Vabariigi aastapäev" Filmikroonika Režissöör
1990 "Neiu Eva" Filmikroonika Režissöör
1990 "Nõukogude armee aastapäev" Filmikroonika Režissöör
1990 "Šurale" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1990 "Ülemnõukogu istung" Filmikroonika Režissöör
1989 "Cogito, ergo sum" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Helikujundaja
1989 "Kõik inimese heaks, kõik inimese õnne nimel " Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Meister" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Meie aja kangelane" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1986 "See kuristik" Dokumentaalfilm Režissöör
1985 "Elurõõm" Muusikafilm Režissööri assistent
1984 "Ilus on maa" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1984 "Noorus" Dokumentaalfilm Režissöör
1984 "Võõra nime all" Telemängufilm
1983 "Film nr. 16" Amatöörfilm Operaator
1983 "Külamaastikud" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1983 "Tartu maraton 1983" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1982 "Jaan Rääts" Dokumentaalfilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm