Avaleht

Tiina Jüring

vaata ka Tiina Mänd

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1987 "Eine murul" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1987 "Ramsese vembud III" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1987 "Ramsese vembud IV" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1986 "Ramsese vembud II" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1985 "Hüpe" Animafilm Animaator
1985 "Kerjus" Animafilm Animaator
1985 "Laululood" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1985 "Ramsese vembud I" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm