Avaleht

Tiit Lilleorg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Omad" Mängufilm Leo
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Helilooja
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Peeter Remmelgas
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Anton
2011 "IT-planeet" Teleseriaal
2009 "Buratino" Mängufilm Professor Kantemir
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Vanaisa
2007 "Sügisball " Mängufilm Juuksurisalongi klient
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Rekvisiitor Sass
2005 "Tuul" Tudengifilm Külaline
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Mehed roostikus
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Konfident Kapital töötaja
2001 "Heinaloom" Mängufilm Mesinik
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Alfred Kõvassilm
1990 "Semm" Tudengifilm
1990 "Sügis " Mängufilm Kippel
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Ansis Daumann
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Ansis Daumann
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Aleksander Sõõritsa
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Onu Joosep
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Doktor Levy
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Doktor Levy
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm Siimeon Susi
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm