Avaleht

Carolyn Niitla

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Monument vanaemale" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm B-kaamera operaator
DIT
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm B-kaamera operaator
DIT
2018 "Võta või jäta " Mängufilm DIT
2017 "Pobeda" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Sangarid" Mängufilm Operaatori assistent
B-kaamera operaator
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Fotograaf
2015 "Hall" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Valgustaja
Operaatori I assistent
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "Nadja" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Operaator
2014 "Lõunavalgus" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Valgustaja
2014 "See õige" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Toome helbed" Tudengifilm Operaatori I assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Valgusmeister
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "Külaline" Tudengifilm Operaatori II assistent
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Operaator
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Säde" Tudengifilm Tüdruk 1 baaris
2013 "Simulaator" Tudengifilm Neiu
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Operaatori I assistent
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm