Avaleht

Martin Tennokene

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Camino paradoks" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Alljumalad" Mängufilm Kärumees
2019 "Mehed" Mängufilm Kärumees
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kärumees
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Kärumehe assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kärumees
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kärumees
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kärumehe assistent
2017 "Tanel Padar "Soovin head"" Tudengifilm Kärumees
2016 "Kolm juveeli" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Operaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Kärumees
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Kärumees
2014 "Risttuules" Mängufilm Kärumees
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Kärumees
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kärumees
2011 "Idioot" Mängufilm Kärumees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm