Avaleht

Väino Laes

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Piiskop
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Piiskop
2012 "Distants" Tudengifilm Isa
2012 "Üksik saar" Mängufilm
2010 "Taevavõti" Mängufilm
2005 "Mees animatsoonist" Dokumentaalfilm Depootööline
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Onu Oskar
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm Mees
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Krahv von Rellingshausen
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Johannese linnanaaber
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) II jagu " Mängufilm Johannese korterinaaber
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Andres
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Jakob
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Peeter
1991 "Surmatants " Mängufilm Piiskop
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Riida Oskar
1990 "Sügis " Mängufilm Luts
1990 "Teenijanna" Mängufilm
1989 "Äratus " Mängufilm Saareaugu Arnold
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Paul
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Jakub
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Jakub
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Mees kaubamajas
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Röövel
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm I Sandarm
1981 "Keskpäev" Telemängufilm Korstnapühkija
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm
1977 "Karikakramäng: Tätoveering " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm